BOLETS AL·LUCINÒGENS

Són un conjunt de bolets que contenen substàncies amb efectes psicodèlics i al·lucinògens, aquests poden ser fresques o seques, l’alt consum d’aquesta pot ser similar als efectes del LSD. Els efectes d’aquesta droga solen notar-se al cap de quinze minuts o una hora. I la durada d’aquesta solen durar entre 4 I 6 hores.

TIPUS DE DROGA

AL·LUCINÒGENES 

QUINS SÓN ELS SEUS EFECTES?

Els efectes poden durar fins a 6 hores. Inicialment es tenen badalls excessius i nàusees. Després de passar aquests efectes comença “el viatge”. Un viatge pot ser suau deixant la persona adormida o relaxada, però si es prenen dosis altes de bolets poden provocar al·lucinacions, ansietat, paranoia i nerviosisme. Els bolets també fan augmentar la freqüència cardíaca, la tensió arterial i la temperatura corporal, sentiràs debilitat muscular, somnolència, falta de coordinació i tindràs les pupil·les dilatades. En casos molt concrets si s’ingereix una gran quantitat d’aquests bolets es pot arribar a la mort.

NIVELL D’ADDICCIÓ

CONSEQÜÈNCIES

Les conseqüències de consumir bolets al·lucinògens són els següents: psicosi, mal de cap, cansament, pèrdua de la gana, ansietat, depressió, desorientació, crisis de pànic, incapacitat de distingir les coses reals de les imaginàries, episodis “flashback”. També produeix dependència psíquica, és a dir, necessitat de tornar a consumir per tornar a produir els efectes. Com moltes drogues, cada cop has de prendre més perquè el cos ho tolera més, per tant has de consumir major quantitat cosa que pot produir una sobredosi mortal.

TRACTAMENT

Les investigacions actuals per gestionar les sobredosis amb els al·lucinògens que atempten contra la vida es concentren en un enfocament d’immunització passiva amb el desenvolupament d’anticossos. Tot i que no hi ha un tractament específic per a l’abús i l’addicció als al·lucinògens, els tractaments per a pacients internats, així com les teràpies conductuals, solen ajudar els pacients amb una varietat d’addiccions.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les cookies. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca